Hoe werkt Brabantklust.nl?

Voor de particulier

Stap 1: Wat moet er gebeuren?

Allereerst selecteer je een kluscategorie. Vervolgens geef je de postcode of woonplaats aan waar de klus geklaard moet worden. Tot slot geef je de straal aan waar de vakman zich in moet begeven. Mocht er geen vakman beschikbaar zijn binnen de opgegeven straal,dan wordt automatisch de dichtbij zijnde vakman bovenaan getoond.
 

Stap 2: Selecteer de vakmannen

Je selecteert de vakmannen die je met elkaar wilt vergelijken. Je kunt er maximaal 3 vergelijken. Wil je toch een andere vakman selecteren? Verwijder dan eerst een vakman uit je selectie.  
 

Stap 3: Vraag een offerte aan

Je gaat nu contact leggen met de vakmannen. Je kunt hier je persoonlijke gegevens ingeven en de klus uitgebreider omschrijven. Tot slot druk je op verzenden. De geselecteerde vakmannen krijgen de offerte-aanvraag in hun mailbox. Jij krijgt een bevestigingsmail,waarin jouw gegevens en de geselecteerde vakmannen in staan.
 

Stap 4: Het klussen kan beginnen

De vakmannen nemen contact met je op om verdere afspraken te maken. Ze zullen vervolgens een offerte maken,waarna jij je uiteindelijke keuze kunt maken. Je kijkt vervolgens samen met de vakman wanneer de klus geklaard wordt.
 

Stap 5: Hoe ging de klus?

Wij zijn erg benieuwd hoe de klus vervolgens is uitgevoerd. Wij zullen u dus op regelmatige basis om informatie vragen,om te zien hoe de ervaring is geweest met de vakman.

 

Voor de vakmannen

Op BrabantKlust.nl staan veel vakmannen. Deze vakmannen zijn allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast screenen wij steekproefsgewijs de geregistreerde vakmannen.

Beoordelingen

BrabantKlust.nl is continu bezig met kwaliteitsmeting en kwaliteitsverbetering. Wij vragen dus altijd naar ervaringen bij de particulier over BrabantKlust.nl en de uitgevoerde klus. De beoordelingen worden gekoppeld aan de desbetreffende vakman en getoond op de website van BrabantKlust.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden,die gepubliceerd staan op deze website.